maandag 18 april 2011

Als je denkt dat je een broekje toch wel het makkelijkste is om in elkaar te steken!!! NOT

Ik bewijs het tegendeel. Tijdens mijn eigen 'stiksel zaterdag' maakte ik snel 2 speelbroekjes voor de jongens. Veel te snel bleek achteraf. Ik zak het dan maar op het patroon, veel te kort van boven en die pijpjes oei oei!!! Ik brak er mijn hoofd over zondag in mijn hangmat en toen kwam het opeens. Ik heb ze gewoon onderste boven in elkaar gestoken. Dat verklaart heel veel. Het resultaat was echt niet zo geweldig, met mijn foto`s kon ik nog veel verbergen en gelukkig zijn mijn kinderen zo schattig. Maar eens ze rond liepen of toch bij Feeke zakte haar broek al van haar poep. Laat staan dat mijn petekindje ze gedragen had met een pamper eronder zou het nooit goed komen.
Zondagavond kwam ik dus thuis en ik moest het gewoon goed doen. Een nieuwe speelbroek kwam tevoorschijn. Hier zonder mijn schattiger meid. 
Met vanavond Leuvens stiksel dus 3 dagen op rij goed gestikt. Ik waag me aan deze geweldige tutorial voor paasmandjes. Schattig toch! 

5 opmerkingen:

 1. Kijk dat zou ik nu ook kunnen voor hebben zie, maar ik zou het waarschijnlijk nog niet eens merken :-(
  Veel plezier met je leuke paasmandjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk broekje! Ik heb gisterenavond ook mijn eerste exemplaar ineen gestoken, en even was ik ook de kluts kwijt, en dacht ik ook dat ik ondersteboven bezig was.... Vanmorgen een pasbeurt gedaan voor de lengte, nu nog afwerken en dan nog vier te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Breng je broekje en Knippie vanavond mee, want wie weet maak ik er ook ooit voor mijn kapoenen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die paasmandjes zien er geweldig uit. Ben nu al benieuwd naar je resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. idd, hele leuke mandjes! Ik gaf je ook nog een award, veel plezier! groetjes

  BeantwoordenVerwijderen