zaterdag 13 augustus 2011

Mijne kleine kapoen verdient een mutsje

Ja ik zie jullie al denk, het is toch zomer en die is al aan het mutsjes maken. Achter dit mutsje zit letterijk en figuurlijk een heel verhaal. Mijne zoontje 10 maand is goed gevallen en had een dikke buil, maar na 2 dagen kwam er op een andere kant van zijn hoofd een andere buil met vocht onder... niet goed dus enfin ik ga het niet te lang maken want ik word er zelf terug droevig van. Ikke naar spoed, Joppeke opgenomen en mijn kapoen heeft 2 barstjes in zijn schedeltje overgehouden aan de val en dat vocht is niet ok. Hij mocht naar huis maar hij mag absoluut niet meer vallen. Ik weet niet wie nog kindje van +/ 10 maand heeft maar diene van mij is een echt varkentje. Zijn hoofdje is ingepakt met bindels en drukverband zoals je kan zien is dat geen normaal formaat van mutsje/hoofdje. Om hem toch niet zo zielig te maken, een mutsje dus, Chanceke dat het niet warm meer is. Om hem bezig te houden moet ik nu veel uit mijn duimzuigen en ik heb handjes draaien al grijs gedraaid.
Met Mutsje

Kapoen in wat droevigere toestand


6 opmerkingen:

 1. Dat is behoorlijk schrikken zeg!
  En met zo'n dreumes die alles wil vastpakken en wil uitproberen zal het een fulltime job zijn om hem in het oog te houden. Veel moed ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, arm ventje toch... We hebben hier een klein dametje van bijna 11 maand rondkruipen, trekt zich momenteel overal aan recht, en valt dus ook wel af en toe eens... Voorlopig gelukkig zonder veel erg, mag er niet aan denken... Veel courage! Enne... mooi mutsje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ocharmkes toch! Hoe lang moet hij zo nog rondlopen? Ik hoop dat hij snel terug genezen is. Veel beterschap voor hem en veel sterkte voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aikes toch! Jullie zullen wel geschrokken zijn. Veel beterschap voor jullie kleine ventje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oei, dat moet verschieten zijn ... Hopelijk is hij snel weer beter! Ik wens je veel inspiratie om hem bezig te houden ...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach jee! Dat is naar zeg. Ik hoop dat alles voorspoedig verloopt en hij snel hersteld. Sterkte en beterschap!
  Het mutsje is onzettend lief!
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen