vrijdag 5 augustus 2011

over een kleedje en je 30ste verjaardag vieren

eerst mijn kleedje...

Het zat weer weken in mijn hoofd dat stofje met dat patroontje. Ik begon eraan met de tips die ik kreeg over mijn vorig kleedje.
Stof: diolen van de stoffen veiling
Patroon: burda 7828
Poging 1: oei oei oei, een mars manneke met opstaande mouwkes en dan nog mijn decolleté, ik was een zedige zuster.


Poging nummer 2: alles kapot geknipt aangezien ik alle smet de overlock gemaakt had moest ik wel knippen. Mouwkes omgedraaid en voering eruit gehaald. Klaar was hij!

Ik heb een flickr pagina gemaakt voor al jullie burda 7828 hier toevoegen maar!

over mijn verjaardag...
Meneer de stikdoos is tot half september in het buitenland voor zijn werk. 4 daagjes komt hij naar huis met jetlags en veel werk. Bijna elk jaar is hij er niet met mijn verjaardag nu met mijn 30ste vond ik dit wel erg. Maar hij heeft het zeker goed gemaakt. Ik kreeg een verassingensdoos, elke dag mag ik hier een kaartje uittrekken. Hij gebruikte mijn nieuwe lintje van bambiblauw :o( maar het is hem vergeven. Al 3 dag lag er dan ook al een kadotje verstopt in huis waar we konden achter zoeken. Kado voor Joppe, m&m's en gisteren op mijn verjaardag "het stofje". Ik had dit gezien in de vitrine bij paulie op een avond maar ik vond dit echt te duur. Ik bleef met "het stofje" 2 weken in mijn hoofd zitten omdat ik dat echt een tof vond. Ik besloot vorige week terug te gaan naar Paulie en vroeg achter "het stofje" maar het was er niet meer. En kijk die avond voor de vitrine had meneer stikdoos dit onthouden. Geweldig toch :o)
het stofje

Mijn dagje zelf. Feestje met de dochter 's morgens en een ganse dag genieten met een vriendin. Fietsen in het zonnetje, picknick, cava, in het zonnetje liggen, gespierde lichamen bekijken, door de regen fietsen, lekker Italiaans eten en als afsluiten openlucht film in Antwerpen. Wat een dag, super!


wauw mijn langste blog bericht ooit denk ik!

7 opmerkingen:

 1. Heel toffe verrassing inderdaad! :)
  En nog een heel dikke proficiat!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gelukkige verjaardag en een prachtige jurk heb je daar gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een gelukkige verjaardag! En chapeau dat je dat kleedje terug uit mekaar gehaald hebt en opnieuw gemaakt hebt; bij mij blijven zo'n dingen meestal liggen ... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een lieve man. En dat stofje, daar heb ik ook wel een paar keer aan gaan voelen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Prachtige jurk en wat lief van je man! Echt een ontzettend leuke manier om zijn afwezigheid te verzachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wens je nog een heel gelukkige verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen