zondag 25 september 2011

ruilen?

ik vond dit wel een leuk idee, dus ik dacht waarom ook niet.

Ik wil heel graag dit jasje maken...
http://www.etsy.com/listing/62648718/stylish-kids-double-breasted-coat-age-1
Valt deze groot uit?
Ben ook op zoek naar leuk regenjasje?

Ik heb te ruil:
unisex hoodie: http://www.etsy.com/listing/61946137/urban-unisex-hoodie-pattern-and-tutorial


 • ROK is hersteld, maar voor hoelang weet ik niet, ik ga hem niet aandoen als ik ergens naar toe moet, wie weet sta ik daar dan... maar heb nog genoeg stof voor nog zo eentje.


11 opmerkingen:

 1. dat jasje, was net op zoek naar een winterjasje-patroon. ik ga het bestellen denk ik, dus vraag maar over een paar weken...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het jasje en wil wel ruilen voor het Hoodie patroon.
  Ik maakte vorige week de jasjes (http://iene-miene.blogspot.com/2011/09/in-de-herfst-groeien-er-jasjes-aan-de.html). Ik maakte een 4 jaar voor mijn bijna 5-jarige en een 2 jaar voor mijn 2 jarige - het zijn fijne meisjes (baseer je best op de borstomtrek van je dochter(s) bij het kiezen van de maat). Wel verlengde ik de mouwen en onderkant een paar cm om te compenseren voor de kleinere maat. Bovendien centreerde ik de jasjes een heel stuk en nam naar onderen toe ook wat af want viel anders nogal breed. Maar verder een geweldig patroon! Oh ja, voor een winterjasje vond ik het wel nodig om er onder de grote knopen nog 2 drukknoopjes aan te zetten om openwaaien te voorkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zat ook al te loeren naar dat jasje, omdat ik een blog gezien had waarin iemand dat gemaakt had. Dus mocht je meer aanbiedingen krijgen, dan hou ik me ook aanbevolen. Ik heb genoeg te ruilen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spijtig, ik heb ook het hoodie patroon, en wou het jasje ook. Dat vestje is anders ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het jasje en wil ook heel graag het hoodiepatroon, maar ienemiene was mij voor? Ik maakte het jasje volgens het patroon, maar liet de plooi achteraan weg. Misschien ruilen met mama saartje?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb je het ondertussen al? Anders kan ik 't je alsnog doorsturen (ik heb het patroontje ook)...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier idem. Wil wel ruilen voor de hoodie. Zeg maar mocht je het toch nog niet hebben :) Of mocht iemand anders willen ruilen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Saskia: ik heb het patroontje van de jas (en ook van de hoodie), stuur gerust een mailtje indien je wil ruilen met patroontjes: katja_bollen at hotmail dot com

  Groetjes, Katja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. geen jasjespatroon hier ... wel een babyschoentjespatroon: http://www.ithinksew.com/ProductDetails.aspx?pgProductID_int=123
  dat ik graag wil ruilen voor de hoodie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil heel graag het hoodypatroon aanschaffen maar ben niet in het bezit van een creditcard. Van wie zou ik deze kunnen overnemen?
  Hartelijke groet,
  Lydia

  BeantwoordenVerwijderen