dinsdag 20 september 2011

Terug van weg geweest

ok ik heb niet zoveel naais te melden, maar kan zeggen mijn vingers jeuken om er terug in te vliegen.  En dan kijk ik naar mijn laatste blog bericht 31/8, ok das nog maar 3 weken geleden, zo erg is dat niet hé, maar toch.
Vanalles heb ik weer in mijn hoofd om te maken, o.a. op vraag van een vriendin, een harem broek. Op naaipatronen.nl staan wat patronen, hebben jullie hier wat ervaring mee of goede patroon referenties?

Het is niet dat ik niets gedaan heb ondertussen.
Begin september snel snel een verjaardag kadotje voor dochter van collega. Rokje zoals jullie al eerder zagen met elastische biasband. Armbandje volgens deze handleiding.


En dan nog weg geweest ook, Meneer de stikdoos kwam thuis wat normaal de laatste trip na de zomer moest zijn. De dag dat hij thuis kwam kreeg ik een berichtjes, een weekje naar Bilbao? Ok ik kreeg 3 dagen om alles te regelen. Meneer de stikdoos ging daar werken en we mochten mee! Dochterlief en ik konden daar wat quality time samen doorbrengen. Super zo onverwacht vertrekken! Bilbao is vooral een grote stad, nooit gedacht en zoveel winkels. Maar ook veel cultuur en op elke hoek van de straat speeltuintjes. Natuurlijk niet vergeten op 15 minuten rijden van de stad, the beach! Surf paradijs. Er even tussenuit heeft deugd gedaan.
Basket van 's morgens tot 's avonds

Naast alle winkeltjes moest en zou ik een stoffen winkel vinden. Ik had het internet al afgesurft maar niets speciaal te vinden, buiten dit. En wat gebeurde er, plots liep ik voorbij dezelfde winkel. 2 verdiepingen groot. Wel een beetje te duur vond ik, niets gekocht dus.
Hopelijk gauw wat meer naai nieuws, ik heb dit stof je gekocht en zoek nu het ideale patroontje voor de dochter, ik dacht aan cirkel rokje met rode tule eronder. Wat denken jullie? Geweldig stofje toch.
Aan de recycleer weken moet ik ook niet vergeten mee te doen. Het zal nacht werk worden.
6 opmerkingen:

 1. Dat stofje heb ik hier ook liggen, pure nostalgie vind ik. En oh ja, in combinatie met rode tule moet dat fantastisch zijn. Dus, zeker doen!
  Zo'n onverwachts 'tussendoortje' moet heerlijk zijn, batterijen terug opladen en gewoon genieten, zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zalig stofje! Is dat een soort armbandje op foto2?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig stofje! En met rode tule onder, een superidee! Ik zie het al helemaal voor me!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mijn man moet dringend van werk veranderen... :-)

  BeantwoordenVerwijderen