maandag 11 april 2011

een t-shirt voor het rokje

Ik heb de laatste dagen wat minder gestikt maar wat wil je met z'n weer en natuurlijk is mijn wederhelft ook terug in het land. Mijn zus sprak over t-shirten die ze gevonden had op internet van der Maus, een tekenfilmpje wat blijkbaar al 40 jaar oud is. Het heeft ondertussen zelfs een website http://www.wdrmaus.de/ Geweldig! Dus mijn zus wilde de t-shirten bestellen maar ze was de site kwijt, dit was een proefje nu nog eentje voor mijn petekindje. Het retro rokje van hier is bij deze ook te combineren met deze t-shirt.
Het zonneke heeft hier goed geschenen vandaag. Onze Joppe en zijn kameraadjes, het zoontje van mijn beste vriendin die slecht 2 weken verschillen, hebben genoten in de hangmat.

3 opmerkingen:

 1. Ha, super!!! Hier is Vic een grote fan van het molletje, ook een figuurtje uit 'Die Sendung mit der Maus'. Kijk maar : http://vicarnosmama.blogspot.com/2010/10/het-molletje-en-de-auto.html en http://vicarnosmama.blogspot.com/2011/03/het-stressy-molletjes-hemd.html en http://vicarnosmama.blogspot.com/2010/09/pauli-der-kleine-maulwurf.html.
  En die filmpjes zijn zoooo super!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een schattjes, saampjes in de hangmat!!!

  xxMarit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat retro rokje is zo geweldig, kan er naar blijven kijken. En het tshirtje is superschattig :-).

  BeantwoordenVerwijderen