zaterdag 14 mei 2011

Weer vanalles en nogwat creatiefs, deze keer niet alleen van mij

Wat een dag...Ik ga niet klagen maar zoveel er alleen voor staan met 2 kleine kindjes is echt wel uit puttend soms. Maar wat is het toch geweldig om mijn eerste echte moederdag kado te krijgen. Eigenlijk was het niet zozeer het kadotje dat ze zelf maakt met de Juf maar haar versje. Ik smelt nog steeds weg als ik er aan denk. Met tranen in mijn ogen heb ik geluisterd naar dat eerste versje dat ze leerde bij de Juf en ze kon het met gebaren erbij. 

De laatste weken heb ik echt wel minder gestikt mar had nog dit gemaakt voor mijn zus. Ondertussen heb ik het zelf in gebruik want eigenlijk is het echt niet goed gelukt en zou ik het graag opnieuw maken. Moest iemand tips hebben om dit beter, anders, makkelijk te doen. Altijd welkom.
Deze schitterende broche vond ik nog in Heist-op-den-berg op de markt. Wat ga ik daar graag naar toe! Ik maakte er ondertussen een halsketting van. Dankzij de hulp van Hexagoon. Wat zijn de vrouwen toch altijd zo behulpzaam. Fijn!

Een doe een zot met foto's bui!
4 opmerkingen:

 1. Zalig hè, dat eerste versje voor moederdag. Onze Lukas gaat ook pas drie weken naar school, en hij zegt nu nog steeds de hele tijd zijn versje op. De hele dag door 'mama lief, hartendief,...' horen, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dat gevoel ken ik ook... smelt, smelt, smelt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben blij daat ik niet alleen zo emo word van mijn kinderen :-)
  pakje goed aangekomen!! dikke merci echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen